Habár sokan meglepődnek amikor egy ilyen bejegyzéssel találják szembe magukat egy Divat és Egészség nevű oldalon, ám mégis amint elolvasták a cikket, meg fogják érteni, miért is írok most erről.
Szinte már a csapból is az egészséges étkezés folyik, azonban sokan nem látnak túl azon, hogy az egészséges étkezés nem csak a diétát és a bioélelmiszereket jelenti, hanem azt, hogy tisztában vagyunk azzal, mit is eszünk.
A házikolbász nem egészségtelen étel, annak ellenére hogy sokan ódzkodnak tőle, hiszen gondoljunk csak bele, miből is van?! Például a Békési kolbászok mindegyikén fel van tüntetve, hogy teljes egészében magyar disznóhúsból, és annak is mely részeiből készítik a kolbászt. Tehát szerintem nem kell attól tartani, hogy egy-egy házilag készült étel nem egészséges, inkább az olyat nem éri meg fogyasztani, amit úgy vásárolunk meg a boltból, hogy azt sem tudjuk miből készült.
Ráadásul aki szereti a disznótorost, és a házi ízeket, az különösen kedvelni fogja ezt a típusú ételt.